Van alle gemakken voorzien

De architectuur van dit bijzondere complex sluit perfect aan bij het karakter van de omringende bebouwing. Uiteraard laat ook het interieur niets te wensen over: de appartementen zijn van alle gemakken voorzien – inclusief toegang tot de ondergelegen, afgesloten parkeergarage – en de afwerking is van een buitengewoon niveau. Het kleinschalige karakter en de hoogwaardige tuinaanleg creëren als vanzelf een gemeenschapsgevoel. De 85 twee-, drie- en vierkamerappartementen – 26 in De KROon, 59 in Amalia, Alexia en Ariane – variëren in grootte van ca. 51 tot 166 m2. Even gevarieerd zijn de indeling en oriëntatie. Balkons en heerlijke terrastuinen (op de begane grond) maken optimaal gebruik van het omringende groen. Kiest u voor een van 26 (zorg)appartementen in De KROon, dan biedt dit u de unieke mogelijkheid om de regie over uw leven te behouden maar desgewenst gebruik te maken van de diensten van HilverZorg.

De voordelen van huren

Als huurder weet u waar u aan toe bent. Geen onverwachte lasten, geen financiële risico’s, geen waardevermindering. Groot onderhoud? Daar heeft u geen omkijken naar. Want dat wordt voor u geregeld. En dat is wel zo prettig. Zo kunt u meer tijd besteden aan datgene wat voor u belangrijk is.

Bekijk alle foto’s van de KROon
 

Theater, musea, restaurants, fraaie architectuur, goede scholen, heerlijke natuur en een uitstekende ontsluiting met auto én OV: Hilversum heeft het allemaal. De charme van een villadorp, de faciliteiten van een stad – Hilversum biedt u the best of both worlds. De gemeente oefent al eeuwen een grote aantrekkingskracht uit op een welstandig publiek, wat weerspiegelt wordt in de vele fraaie woningen en (openbare) gebouwen. Grote namen als Dudok, Cuypers, Duiker en Berlage lieten er hun sporen na. De KROon bevindt zich in het statige Schilderskwartier: alle faciliteiten van het centrum vindt u op loopafstand, het station is amper 10 minuten fietsen en met de auto bent u al snel op de A27.