Maak uw appartement nog slimmer

De 85 prachtige nieuwbouwappartementen van De KROon in Hilversum zijn van alle gemakken voorzien. Wie kiest voor een pareltje in De KROon krijgt nog een extraatje. De appartementengroepen Amalia, Alexia, Ariane en De KROon worden door de Smart Home engineers van Huisgemak uitgerust met een moderne BeNext Smart Home van leverancier BeNext.

Wat is Smart Home?
Smart Home is een installatie waarmee u zaken in uw appartement kunt vergemakkelijken voor meer wooncomfort en veiligheid. Daarnaast is het een hulpmiddel om bewuster om te gaan met energie.

Smart Home kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat automatisch de lamp gedimd aangaat als u ’s nachts naar het toilet gaat. Of dat automatisch de buren gewaarschuwd worden als u op de persoonsalarmering drukt.

Basis Smart Home installatie

De basis Smart Home installatie die BeNext en Huisgemak gratis ter beschikking stelt noemen we de BeNext Gateway. Gebruik is de eerste twee jaar gratis voor u. Evenals het bijbehorende abonnement van € 4,95 per maand, het raadplegen van de helpdesk en support op afstand (10.00 – 17.00 uur). Na twee jaar beslist u hoe u verder wilt.

In de basis hoeft u dus niets meer te investeren. Het enige dat u hoeft te doen is een aanvullend pakket te kiezen, als u dat wilt.

De BeNext Gateway kan nu reeds:

  • dagelijks inzicht geven in energieverbruik van het appartement
  • twee lichtpunten bedienen door middel van een telefoon of tablet
  • alarmmelding van een rookmelder doorsturen naar een mobiele telefoon
  • Cv-ketel op afstand uitlezen t.b.v. onderhoud of storing
  • WTW-installatie op afstand uitlezen t.b.v. het tijdig vervangen van de filters
  • Uw appartement is uitgerust met dit basispakket.

Speciale Smart Home pakketten voor De KROon
Check de speciaal voor De KROon samengestelde Smart Home pakketten van Huisgemak. Meer informatie is terug te vinden op: www.huisgemak.nl/de-kroon

Contact

Twijfelt u, omdat Smart Home ingewikkeld lijkt? Huisgemak legt het u graag allemaal stap voor stap uit. Het is eenvoudiger én betaalbaarder dan u denkt! De bediening regelt u met 1 druk op uw telefoon, laptop of tablet.

Voor meer informatie of het afnemen van een Smart Home pakket neemt u contact op met Huisgemak via 085 – 130 12 74 of info@huisgemak.nl.

Randvoorwaarden

Om gebruik te maken van BeNext Smart Home heeft u een Internet abonnement nodig. Uw Smart Home werkt pas als u een BeNext account heeft geactiveerd en het abonnementscontract heeft ondertekend. Het BeNext Smart Home abonnement is de eerste 2 jaar gratis en gaat in bij oplevering van uw appartement. U zit na de 2 jaar nergens aan vast. Sluit u geen abonnement af met BeNext dan werken de Smart Home functies niet. Uw lampen, cv etc blijven dan wel gewoon werken.